Nogle historier gemmer jeg lidt for livet

Tilbudspris 5,00 kr. Normalpris 189,00 kr.
Nogle historier gemmer jeg lidt for livet – Kristendomsundervisningens betydning for folkeskolens elever
Eksistensen, 2005, Hæftet, 210 sider
ISBN 978 87 7495 129 7
Forfatterne formår i en stribe samtaler med elever, lærere og skoleledere at afdække, hvilken betydning kristendomsundervisningen har for eleverne. Bogen konkluderer, at kristendomsundervisningen har betydning for elevernes selvforståelse, uden at de af den grund bliver mere eller mindre kristne.

Skal der i folkeskolen fortsat bruges tid på at undervise eleverne i kristendom? I andre religioner? I andre menneskers tanker, ideer og forestillinger?

Denne bog svarer ja! Forfatterne formår i en stribe samtaler med elever, lærere og skoleledere at afdække, hvilken betydning kristendomsundervisningen har for eleverne. Dét er ikke gjort før!

Bogen konkluderer, at kristendomsundervisningen har betydning for elevernes selvforståelse, uden at de af den grund bliver mere eller mindre kristne. Bogen konkluderer endvidere, at de ressourcer lærerne har til rådighed for at lave en god undervisning, er yderst sparsomme og på vitale områder fraværende. Forfatterne afslutter bogen med at pege på, hvordan skolens kristendoms- og religionsundervisning kan styrkes.

Bilag til bogen kan findes her:

Ved køb af mere end 10 stk. sendes de portofrit. (Trækkes fra på indkøbskurven som en rabat)