Om Gud vil og Fanden ikke sætter sig imod det

Tilbudspris 5,00 kr Normalpris 200,00 kr
Om Gud vil og Fanden ikke sætter sig imod det – Gode og onde digte 1971-2011
Eksistensen, 2012, Hæftet, 120 sider
ISBN 978 87 7115 033 9
Om Gud vil og Fanden ikke sætter sig imod det indeholder et udvalg af Peter Mouritzens digte fra det første i Hvedekorn 1971 til det seneste skrevet efter et besøg hos en hattemager i Malaga 2011. En del af digtene har ikke tidligere været trykt i bogform og præsenteres her for første gang.
Emneord
BiografiLyrikPoesi
Poesi skrevet med tungen i kinden og en sylespids pen. Der er, som undertitlen fortæller, både gode og onde digte i samlingen - men de er alle fremragende, snurrige og tankevækkende.

Peter Mouritzen er kendt for sine romaner til unge og voksne samt billedbøger til børn – men har også skrevet en del digte. Om Gud vil og Fanden ikke sætter sig imod det indeholder et udvalg af Peter Mouritzens digte fra det første i Hvedekorn 1971 til det seneste skrevet efter et besøg hos en hattemager i Malaga 2011. En del af digtene har ikke tidligere været trykt i bogform og præsenteres her for første gang.

Omtale
»Grusomme gys i forklædning ...en velkommen påmindelse om, hvor oplagt en genre lyrikken er for en digter med et så vitalt forhold til ordene som Mouritzens.« Claus Grymer, Kristeligt Dagblad