På spil i kirken

Cd-rom
Af
Danmarks Kirkelige Mediecenter, 2003, CD-ROM sider
På spil i kirken er en cd-rom med hundredvis af opgaver og informationer, der har med vores kirke og gudstjeneste at gøre. Det hele er 'bygget ind' i en konstrueret kirke, hvor inventar, indretning og udsmykning er genkendeligt fra en række danske kirker.
145,00 kr.
ELLER

Beskrivelse

På spil i kirken er en cd-rom med hundredvis af opgaver og informationer, der har med vores kirke og gudstjeneste at gøre. Det hele er 'bygget ind' i en konstrueret kirke, hvor inventar, indretning og udsmykning er genkendeligt fra en række danske kirker. Men der skal også løses en række opgaver. Ved rigtigt svar får man et kort, kortene lægges på et kortbord i rækkefølge, så de tilsidst udgør alle led af en gudstjeneste. Har man løst alle opgaver og lagt kortene rigtigt, bliver gudstjenesten vist som en kort video.

På spil i kirken kommer så at sige rundt i alle kroge af vores kirke: Begreber, traditioner, ting med forunderlige navne, salmer, kirkeåret, personer og meget andet.
Yderligere information ISBN: DKM-5078, 1 oplag, Danmarks Kirkelige Mediecenter, 2003

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.