Petra og feberen

59,00 kr.
Eksistensen, 2019, Indbundet, 32 sider
ISBN 9788741005638

Petra er bekymret for sin mormor, der har høj feber. Tænk, hvis mormor dør! Petras far har besøg af en mand, Jesus. Han tager mormor i hånden, men kan man blive rask af at holde i hånd?

Læs mere om bogserien og værktøjet ’Børn i kirken’ her.

Emneord
TroBørn i kirkenBørnJesus

Fortællingen er skrevet til børn i alderen 3-6 år og er inspireret af Markusevangeliet kap. 1, vers 29-34. Petra og feberen er en del af en bogserie udviklet og skabt i samarbejde med Frederiksberg Provsti. I serien er der planlagt i alt 10 bøger. Ved hver udgivelse er der taget hensyn til alder, både når det gælder den fysiske og psykiske udvikling – og den åndelige.

Bøgerne fordeler sig ud på følgende alderstrin:
1-3 år
3-6 år
6-9 år

Alle bøgerne er indbundet.

Se endvidere bornikirken.dk


Omtale

Sproget er veloplagt, klart og flydende. Det taler hverken ned eller op, men i øjenhøjde til børnene og giver en følelse af, at datid bliver til nutid.

- Fyens Stift

★★★★★

Jonas Lucas Christys sprog er levende og engagerende, mens Josephine Kyhn har lavet nogle helt fantastisk smukke illustrationer (...) Bøgerne er selvfølgelig oplagte at benytte i kirkelige sammenhænge eller til undervisning, men de er lige så oplagte til samtaler om tro i hjemmet. Eller bare som nogle gode historier.

- Bornenesboger.dk

Disse fem små bøger er gennemarbejdede og udfylder væsentlige huller og behov, der har været på markedet. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.

- Kirke.dk

Jeg kan varmt anbefale disse fem bøger. Børn vil helt sikkert blive grebet af de spændende fortællinger.

- Kirkekultur.nu

De er små fine bøger, der er gode til at tale om religion og tro – både hvis man er kristen, og hvis man blot fortæller dem som gode historier.

- 1000bøger

Flot billedbog med en god historie. Fine tegninger, hvor baggrundene er i akvarelstil. Bøgerne indeholder flere lag, både til børnene, der kan identificere sig med børnene i fortællingerne, og til den voksne højtlæser, der kender sine bibelhistorier.

- Bibliotekernes lektørudtalelse