Pilgrim

Tilbudspris 49,00 kr Normalpris 200,00 kr
Pilgrim – Sange til andagt og vandring
Kirkefondet, 2012, 217 sider
ISBN 9788788862454
Kirkefondet udgiver i samarbejde med Natkirken ved Helligaandskirken i København en ny sangbog med titlen ”Pilgrim – sange til andagt og vandring”. Sangbogen indeholder 122 sange. Udover 76 sange på dansk er der 46 sange på andre sprog, så man også kan bruge den i udlandet sammen med andre medvandrere.
Emneord
Salmer
Kirkefondet udgiver i samarbejde med Natkirken ved Helligaandskirken i København en ny sangbog med titlen ”Pilgrim – sange til andagt og vandring”. Sangbogen indeholder 122 sange. Udover 76 sange på dansk er der 46 sange på andre sprog, så man også kan bruge den i udlandet sammen med andre medvandrere. Teksterne strækker sig fra de mere end 2500 år gamle valfartssalmer fra Det Gamle Testamente, over danske salmedigtere som f.eks. Ambrosius Stub, Grundtvig og Ingemann, til helt nye salmer af bl.a. Iben Krogsdal. Musikken har næsten en lige så stor spændvidde: Fra middelalderens gregorianske melodier, over traditionelle koraler og folkemelodier, til nye melodier inspireret af sangtraditionen i Taizé.

Sangbogen er i A5-format og med spiralryg, så den er praktisk at bruge på vandringen, både i sjælens landskab, gennem livet fra vugge til grav eller på den planlagte pilgrimstur. Alle sangene er forsynet med noder, og næsten alle har becifringer.

Der findes også en CD med indspilning af sangene.