Pilgrimsliv

Håndbog for vandringsfolk
Af
Eksistensen, 2007, Hæftet, 180 sider
Mange mennesker griber pilgrimsstaven for at begive sig på vandring. Vandringen i det ydre landskab åbner mulighed for en indre rejse i sindet. Pilgrimsvandring er refleksion og ro, stilhed og eftertanke – samt smukke naturoplevelser.

Pris: 248,00 kr.

Din pris 149,95 kr.

ELLER

Emneord

BeskrivelseMan bevæger sig fysisk for at kunne flytte sig mentalt. Denne bog henvender sig til alle, der ønsker at påbegynde pilgrimsvandring, men er også velegnet som inspiration for den erfarne vandrer.

Hans-Erik Lindström er pilgrimspræst og forfatter og arbejder på Pilgrimscentret i Vadstena, Sverige.
Elisabeth Lidell er sognepræst i Risskov og initiativtager til afholdelse af pilgrimsseminarer og oprettelse af hjemmesiden: pilgrimsvandring.dk. Hun har også udgivet Den lille Pilgrimsbog, Pilgrimsvandring med børn og unge samt Et ord med på vejen

"I bogen finder de mange pilgrimsvandrende en fortolknings- og forklaringsmodel, der i et vist omfang også virker som kompas og viser vejen fremad. Bogen er fuld af praktiske anvisninger og forslag til bønner, læsninger og små meditationstekster.

Pilgrimsliv er en kort og ganske god indføring i et moderne religiøst og folkeligt fænomen."
Erik Bjerager, Kristeligt Dagblad
Yderligere information ISBN: 978 87 9119 131 2, 2 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2007

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.