Pinligt!

Tilbudspris 79,95 kr. Normalpris 148,00 kr.
Pinligt! – Fire gode julegerninger
Eksistensen, 2015, Indbundet, 72 sider
ISBN 978 87 7115 107 7

En adventsbog for hele familien! Pinligt-serien udvides nu med en julebog. Denne gang er det den foretagsomme lillesøster, Christina, der er hovedpersonen, og vi følger hendes ambitiøse og kærlige projekt om at gøre noget godt for andre i julemåneden.

De fleste voksne vil glæde sig over, hvordan bogen minder alle om julens sande værdier. De fleste børn vil inspireres stort af Christina og hendes team, der tør gøre noget ved det, de tror på. Og hele familien vil nok have svært ved at vente en hel uge med at få næste afsnit … 

Line Dahl, Børn i byen

Christina er fast besluttet på, at redde julen for alle de fattige og ensomme, for det er jo i virkeligheden det, julen handler om: At gøre noget for andre. Det er imidlertid svært alene, og der er ikke megen hjælp at hente fra familien. Men når først Christina går i aktion, så bliver alle involveret, uanset om de vil eller ej.

Hvis du kender Ditte fra Pinligt-serien, kan du godt glæde dig til at møde hendes foretagsomme lillesøster Christina i fuld aktion.

Pinligt – fire gode gerninger, er en adventskalender med fire kapitler, beregnet til oplæsning for hele familien. Et kapitel hver adventssøndag. Eller til fredag, hvis I læser den i skolen.


Omtale

 Forfatteren Henrik Nilaus er en mester i at beskrive pinlige situationer. Som læser af Pinligt – Fire gode julegerninger kommer du til at grine af og krumme tæer over både børns og voksnes opførsel.

 

Emil Blichfeldt, Weekendavisen


PINLIGT! Fire gode julegerninger er en hyggelig og sympatisk fortælling, som man ikke kan undgå at komme til at smile af.

Bogblogger.dk 

Hyggelige højtlæsningsløjer from Henrik Nilaus to all of us!

Bibliotekernes anmeldelse (lLektørudtalelse)

 

Bogen er tænkt som en højtlæsningsbog for hele familien, hvor der er et kapitel til hver advent. Men bogen er så godt skrevet, at jeg tvivler på, at alle kan vente til næste uge med at læse i den. Underholdende fortalt med godt flow i handlingen.

Bibliotekernes anmeldelse (lLektørudtalelse)