Pralbønner

Pralbønner

For forbigående
Af
Eksistensen, 2018, Hæftet, 128 sider

Læs uddrag af bogen her

Pralbønner – når bønnestagen vokser helt op til himlen! En samling uortodokse, befriende og altfavnende bønner.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

185,00 kr.

* Påkrævede felter

185,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

Menneskenes børn har brug for bøn. Vi vader alle sammen lidt klodset og ubetænksomt rundt i verden. Vi døjer med hver vores, vi bøvler med at holde os selv og hinanden ud. Vi har fået stablet forskellige liv på benene efter bedste evne, vi yder vores bedste, men fejler også konstant i den bestræbelse. Vi har hver især fået etableret nogle spøjse rytmer, former og farver og når vi sådan stiller det frem kan ikke alting tåle dagens lys.

Med omsorg, humor og kærlighed til medmennesket har Hanne Jul Jakobsen begået bønner for og til os alle sammen. Hun ser lige igennem det moderne menneske og rækker os den velsignelse at der er plads til hvert et skrøbeligt, selvsikkert og selvbedragerisk liv – ja, livet, som vi bedst kender det.


★★★★
Digteren har en glimrende evne til at blande det høje med det lave og det specifikke med det generelle, således at man gang på gang oplever, at der bliver sagt noget nyt og vedkommende i 'pralbønnerne'.

Kristeligt Dagblad


Det er morsomt, tankevækkende og også en lille smule ubehageligt, når man som læser opdager, at hov, nu sætter hun pennen ned på netop mit personligt ømme punkt.

Århus Stiftstidende


Der er rigtig meget godt at komme efter i denne lille bog.

Præsteforeningens Blad

Man kan ikke lade være med at smile når man læser bogen og føler sig samtidig ramt på sin selvgodhed, forfængelighed og egoisme. Meget anbefalsesværdig bog.

Kirkekultur.nu

 

En både vittig og tankevækkende digtsamling om mennesket i begyndelsen af det 21. århundrede. 

Bogblogger.dk

Kan man ikke finde sig selv i disse digtes hudfletning af vores hektiske virkelighed, dagligdags trummerum og fordomme i massevis, så lever man ikke. Det er morsomt, og det er sprogligt konstrueret, så det er en leg at læse.  

Bibliotekernes lektørudtalelse

Med humor og kærlighed til medmennesket har Hanne Jul Jakobsen begået bønner for og til alle. 
 

Menighedsrådenes Blad

 

Yderligere information ISBN: 9788741003726, 1 udgave, 2 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.