Priser og betaling

Priser

Alle priser ved levering i Danmark er gældende udsalgspriser inkl. 25 % moms. Der ydes ikke rabat - nogle titler har dog en mængderabat; den gælder alle vores kunder. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen på fakturaen, og der tillægges en forventet portotakst. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG PRISÆNDRINGER UDEN FOR VORES KONTROL.

Betaling

Ved afhentning i vores butik betaler du kontant ved afhentningen, eller du kan som kontokunde vælge at få en faktura til senere betaling.

Ved forsendelse kan du vælge at betale på 2 måder:

  1. Med kort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard/Eurocard. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.
  2. Konto: Du kan anmode om at få oprettet en konto. Har man en konto, vil man med hver enkelt ordre modtage en faktura, der specificerer købet og betalingsbetingelserne. Vi forbeholder os ret til at afvise ansøgning om konto uden yderligere begrundelse.

Rykkergebyr/renter

For privatkunder følges rentesatserne efter renteloven.
I øvrigt gælder nedenstående rykkerprocedure.
Betales der ikke efter faktura/kontoudtog, pålægges der et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker og 1,5 % i rente pr. påbegyndt måned, minimum DKK 25.
Betales 2. rykker ikke, videregives kravet til vores advokat, som herefter står for den videre inddrivelse.
Advokaten pålægger yderligere gebyrer inden for kreditlovens rammer og står for fogedforretningen.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.