Relationer på tværs

Tilbudspris 5,00 kr Normalpris 129,00 kr
Relationer på tværs – - Møder mellem børnehavebørn og demensramte ældre
Eksistensen, 2014, Hæftet, 76 sider
ISBN 978 87 7517 945 9
Små børn og ældre plejehjemsbeboere kan have stor glæde af hinanden, men vi lever i et aldersopdelt samfund, hvor det sjældent sker. Måske skyldes det, at plejehjemsbeboere inden for de sidste 20 år er blevet markant svagere, og en stor del af dem er ramt af demens-sygdomme.
Emneord
AlderdommenBørnSygdomFamilie

Men betyder det, at børn og plejehjemsbeboere ikke kan have glæde af hinanden? Nej! Skaber man de rigtige rammer, kan der opstå et givende samvær til gavn for små og store.

”Relationer på tværs” er en håndbog og en inspiration til den, der har lyst til at skabe glade og trygge rammer for mødet mellem børnehavebørn og svage ældre. Bogen giver enkle guidelines til, hvordan man kan skabe disse rammer; bl.a. med musik og musikrelaterede aktiviteter. – Med bogen følger en dvd med eksempler.


Omtale

Bogen åbner for mulighederne i at videreudvikle arbejdet med at skabe oplevelser på tværs af generationer med øje for deltagernes behov ... Der formidles gennem tekst og billeder en hjertevarme og en erfaring om at alle, uanset alder og funktionsniveau, kan få oplevelsen af at have en værdi for hinanden. Anvendelighed er denne bogs hensigt, og det lever den op til. Det kan kort og godt siges, at den lille håndbog er en kompakt informationsmasse, flot formidlet og lige til at gå i gang med.
Dansk Musikterapeutforening