Saga om Saga

Saga om Saga

Roman
Af
Eksistensen, 2017, Hæftet, 282 sider

Læs uddrag af bogen her

Saga om Saga er en roman om rodløshed og forankring, om frelse og fortabelse, om fodfæste, om forventninger, om fortryllelse, om Gud, kød og kærlighed.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

Pris: 268,00 kr.

Din pris 79,00 kr.

* Påkrævede felter

Pris: 268,00 kr.

Din pris 79,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

Da Saga går i stå i tilværelsen følger hun sit navns land i forsøget på at finde hjemsted for en uforløst længsel. I Reykjavik udfolder livet sig på universitetet, i Hallgrimskirken og i Det blå rum, hun har lejet. Saga har sin cello med og finder sin lyd takket være en inspirerende underviser. Men mødet med præsten Jakob bliver for alvor afgørende for Sagas valg og vej hjem.


★★★★

Flot debutroman om en ung kvindes søgen efter mening i en verden, hun ikke føler, hun hører til.

Fyens.dk

Det er nervepirrende læsning at se den mere og mere rystede og introverte Saga smuldre mentalt, som hun gør, og en fatal nat går den gifte Jacob langt ud over sine beføjelser - handlingen tager en dramatisk drejning, og noget helt nyt åbenbarer sig for dem begge to.

 Kristeligt Dagblad

Romanen er overordentligt velskrevet og gribende.

Præsteforeningens Blad

En interessant historie om en ung kvinde, der forsøger at finde sig selv og sit sted i verden. Og samtidig en bog, som fortæller os, hvad vi kan bruge kirken og troen til som moderne mennesker ... Det er en bog, der efterlader én med en masse tanker, og den er bestemt værd at læse..

 

Bogblogger.dk
Yderligere information ISBN: 9788741001340, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2017

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.