Salmer fra broen - CD

Af
Kirkefondet, 2013,
Janne Mark er sanger i Brorsons Kirke på Nørrebro i København, der er centrum for et væsentligt musikalsk pionerarbejde indenfor moderne gudstjenestemusik. De 12 nye salmer på »Salmer fra broen« er skrevet med inspiration fra singer/songwriter-traditionen – en nærværende, autentisk og emotionel genre som især er udsprunget fra amerikanske sangere som Joni Mitchell, James Taylor, Carole King, Paul Simon og Leonard Cohen.
150,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Janne Mark er sanger i Brorsons Kirke på Nørrebro i København, der er centrum for et væsentligt musikalsk pionerarbejde indenfor moderne gudstjenestemusik. De 12 nye salmer på »Salmer fra broen« er skrevet med inspiration fra singer/songwriter-traditionen – en nærværende, autentisk og emotionel genre som især er udsprunget fra amerikanske sangere som Joni Mitchell, James Taylor, Carole King, Paul Simon og Leonard Cohen. Poetisk og nærværende udfolder teksterne sig i årstidssalmer, salmer om kirkens rum og nuet og i salmer om tro, håb og sorg m.m. Cd’en er indspillet med bandet Konnect fra Brorsons Kirke, der bl.a. tæller de særdeles velanskrevne jazzmusikere Henrik Gunde og Flemming Agerskov. Den amerikanske pedal steel guitarist Michael Douchette giver musikken yderligere karakter. Cd’en er en kunstnerisk oplevelse, som ikke er hørt før i dansk salmetradition. Den er tænkt som lyttemusik med vægten lagt på kunstnerisk kvalitet, men kan også tjene som inspiration ved udførelse af korsatserne og klaversatserne i nodebogen.

Yderligere information ISBN: 978-87-8886-251-5, 1 oplag, Kirkefondet, 2013

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.