Sigurd fortæller bibelhistorier

Sigurd fortæller Bibelhistorier – bog og film
Af
Danmarks Kirkelige Mediecenter, 2017, Indbundet, 280 sider

I denne bog kan du gå på opdagelse i Bibelens univers. I 'Sigurd fortæller Bibelhistorier' fortæller Sigurd Barrett 24 af sine yndlingshistorier, som kun han kan: Uhøjtideligt, gribende og hylende morsomt. Her kan du læse om Babelstårnet, Jonas og hvalen, Noas Ark, De ti bud, julen, påsken, pinsen og andre spændende højtider og fortællinger, der er rigt illustreret af Jeanette Brandt.


De helt små børn (3+) kan også være med, for Sigurd fortæller historierne og synger 24 helt nye sange sammen med tøjdyret Snapper. Med bogen følger digitale materialer med 24 små film og tilhørende musik. Det får du adgang til via en downloadkode, som du finder i bogen.

300,00 kr.
  • Køb 8 for 250,00 kr. pr. stk. og spar 17%
  • Køb 40 for 225,00 kr. pr. stk. og spar 25%
  • Køb 80 for 200,00 kr. pr. stk. og spar 34%
ELLER

Emneord

Beskrivelse

I denne bog kan du gå på opdagelse i Bibelens univers. I 'Sigurd fortæller Bibelhistorier' fortæller Sigurd Barrett 24 af sine yndlingshistorier, som kun han kan: Uhøjtideligt, gribende og hylende morsomt. Her kan du læse om Babelstårnet, Jonas og hvalen, Noas Ark, De ti bud, julen, påsken, pinsen og andre spændende højtider og fortællinger, der er rigt illustreret af Jeanette Brandt. De helt små børn (3+) kan også være med, for Sigurd fortæller historierne og synger 24 helt nye sange sammen med tøjdyret Snapper. Adgang til dette kan findes via en digital kode i bogen.

Om forfatteren: Sigurd Barrett er musiker og entertainer og kendt for sine Tv-programmer på DR, senest 'Sigurd og Operaen'. Er forfatter til bl.a. 'Sigurd fortæller godnathistorier', 'Sigurd fortæller flere godnathistorier', 'Sigurd fortæller bjørnehistorier' samt 'Sigurd fortæller spidsnæsehistorier' Han har desuden modtaget en lang række priser for sit arbejde med at formidle kultur og musik til børn, senest DR's fornemme Rosenkjær-pris i 2010. Materialet er udviklet i samarbejde med Danmarks Kirkelige Mediecenter (DKM).


Yderligere information ISBN: 9788740043464, 2 udgave, 1 oplag, Indbundet, Danmarks Kirkelige Mediecenter, 2017

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.