Småtingsafdelingen

Af
Eksistensen, 2020, Hæftet, 200 sider

Læs uddrag af bogen her

Denne bog handler om meningen med tilværelsen.


Den handler om, hvad der sker med mennesket, med samfundet, når vi taber meningen af syne. Hvad der sker, når vi ikke kan kende forskel på småtingsafdelingen og sammenhængskraften.

189,95 kr.
ELLER

Beskrivelse

Det moderne menneske lever udspændt mellem aktivisme og apati. Det er i aktion fra morgen til aften, men omkostningen – eller årsagen – er eksistentiel dovenskab. Hvorfor findes jeg? Hvad skal jeg stille op med mig selv? Hvad sker der, når jeg dør? Hvad er meningen med livet? Hvad betyder det for mig selv og for fællesskabet, hvordan jeg opfører mig? Hvordan skiller jeg skidt fra kanel? Og betyder det overhovedet noget, at jeg er til?

Spørgsmålene burde hobe sig op og optage vores tid, men det gør de ikke. Meningsløsheden er ikke aktuel, fordi vores forbrug tilslører den, og den er således ikke noget problem. Vi er blevet ligeglade med livets mening.


Yderligere information ISBN: 9788741007571, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2020
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.