Tag ansvar

Højskolernes 10 bud, bind 3
Af
Foreningen for Folkehøjskoler, 2019, Hæftet, 112 sider

I en tid, hvor demokratiet til stadighed bliver udfordret, er behovet for, at unge mennesker får forståelse for demokratiske værdier og processer blevet tydeligt. Bjørn Hansen udfordrer højskolen og argumenterer til fordel for en dannelse, der kræver at den enkelte tager sin del af ansvaret for det fælles bedste, og fire fortællinger viser den demokratiske dannelse og dens dilemmaer i højskolens praksis.

89,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Om forfatteren
Bjørn Hansen er direktør i den socialøkonomiske virksomhed DeltagerDanmark, som arbejder for at engagere flere i at løse centrale samfundsudfordringer. Forfatter til bl.a. bøgerne Deltagereffekten - sådan skaber du handlekraftige fællesskaber og Deltagerdanmark. Bjørn er tidligere højskolelærer og uddannelseschef.

Om serien
Højskolens 10 bud er en serie på 11 korte bøger, hvoraf dette er bind 3. Hvert bind undersøger et kendetegn ved højskolen, dets relevans i fortiden og for fremtiden, for Danmark og den omgivende verden, og hvordan det bringes i spil i højskolens praksis i dag.

Yderligere information ISBN: 9788787627825, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Foreningen for Folkehøjskoler, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.