Dåbspakker

Dåbspakker hos Eksistensen

Dåbspakkerne er et tilbud til Folkekirkens menigheder om at hjælpe forældre i oplæring af dåbsbarnet i den kristne tro. Dåbspakkerne er et redskab til præsten ved dåbssamtalen; at tage ordet i munden med en dåbspakke i hånden på en meget jordnær og nærværende måde og gøre det muligt at følge dåbssamtalen op til støtte for dåbsfamilierne.

Tanken er at kirken giver den første pakke og sender stafetten videre til fadderne og familien, som derefter skal kan følge op med flere bogpakker eller indmelding i Snapperklubben, hvor der er mange muligheder for at følge op på dåbsoplæringen.

 

Se pakker og indhold her nedenfor:

  pr. side

Tabel  Liste 

 • Englebisser - Kirkens Dåbspakke

  129,00 kr.
  2009
  En lille gave der kan gives fra kirken til dåbsforældrene i forbindelse med dåbssamtalen. Pakken indeholder en bog og foldere til…
  Læs mere
 • Folkekirkens Dåbshilsen

  248,00 kr.
  Folkekirkens Dåbshilsen
  2005
  En pakke, der udleveres ved dåben til barn nr. 2 eller 3, og som indeholder noget til barnet, forældre, bedsteforældre og faddere.
  Læs mere
 • Folkekirkens Dåbshilsen med børnebibel

  358,00 kr.
  Folkekirkens Dåbshilsen
  2005
  Pakke 1 med indhold og Bibelen for børn med. Foto er ikke opdateret, kommer snarest.
  Læs mere
 • Folkekirkens Dåbshilsen

  248,00 kr.
  2005
  En pakke, der udleveres ved dåben, og som indeholder noget til barnet, forældre, bedsteforældre og faddere.
  Læs mere
  pr. side

Tabel  Liste 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.