Tro for tvivlere

Tilbudspris 95,00 kr. Normalpris 139,95 kr.
Tro for tvivlere – Kristendommen ifølge
Eksistensen, 2023, Hæftet, 92 sider
ISBN 9788741010137

I Tro for tvivlere beskriver journalist og forfatter Esben Kjær en trosrejse, som mange kan spejle sig i – og forsøger samtidig at give helt konkrete svar på vigtige spørgsmål:

Hvad hvis man som troende finder ud af, at ens tro ikke rigtig virker? Kan man arbejde med den og styrke den? Kan man lære at tro? Og hvad tror danskerne egentlig på?

Mange oplever, at det først er, når de rammes af modgang og for alvor får brug for Gud, at de finder ud af, hvad de virkelig tror på. Det er Kjærs håb, at du med bogen som inspiration kan påbegynde den refleksion samt arbejdet med din tro allerede nu – og få et mere skarpsynet og konkret forhold til din tro.

Kjær troede – men nok mest på, at han selv styrede sit liv. Lige indtil hans søn døde. Tiden efter var en kamp for at fyre sig selv som almægtig i eget liv – at give slip på illusionen om egen almagt – og ansætte ham den store Gud.

I processen er Kjær blevet mere troende og skarpere på, hvad han tror og ikke tror på. Og på hvad tro er og ikke er. I TRO FOR TVIVLERE deler han gavmildt ud af sine erfaringer og erkendelser.


Omtale

"★★★★ (...) Kjær har skrevet en dybt personlig, bevægende og på mange måder fandenivoldsk bog om troens væsen – og samtidig sætter han fingeren på nogle af det moderne menneskes allerømmeste punkter (...) Det tjener Kjær til ære, at han i sin lille bog formår at få sat mennesket i rette proportion i forhold til Gud – og i forhold til den sygdom i tiden, at vi vil være »gud i vores eget liv."

Jyllands-Posten

"Esben Kjær beskriver levende og gribende, hvordan han indtil sin søns død havde været gud i eget liv (...) Bogen er fyldt med gode pointer (...)"

Udfordringen