Teologi og pædagogik - bind 1

Bind 1. En statusopgørelse
Af
Forlaget Pendulum, 2019, Indbundet, 89 sider

Teologi og pædagogik er et forsøg på at afstikke rammerne for en særlig dansk religionspædagogik og fagdidaktik. Bogen udgives i tre bind. Bogen henvender sig primært til undervisere og studerende på de mellemlange og videregående uddannelser i det teologiske og pædagogiske fagområde. Den er også velegnet som grundbog i studie- og læsekredse.

165,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

I bind 1 gøres der status over det 20. århundredes danske religionspædagogik og didaktik. Der kastes et kritisk blik på den måde, forskellige ideologier har bemægtiget sig det faglige indhold og præget formidlingen heraf. En produktiv dialog mellem teologi og pædagogik er derfor nødvendig for at kunne sætte rammen for en særlig dansk religionspædagogik. De tværgående analyser udfoldes i relation til periodens almenpædagogiske tænkning.
Bind 2 udgives i foråret 2020. Her udfoldes den statusopgørelse over dansk religionspædagogik, der er temaet i det første bind. 

Bind 3 udkommer sommeren 2020. Formålet med bogen at høste refleksionsgevinster og således modvirke lukkede syntesedannelser og endegyldige løsninger.

Yderligere information ISBN: 9788799766758, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Forlaget Pendulum, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.