Terrenus

Tilbudspris 10,00 kr Normalpris 298,00 kr
Terrenus – En fortælling
Eksistensen, 2014, Hæftet, 514 sider
ISBN 978 87 7115 093 3
Den unge bondesøn Terrenus har mistet sin familie, og må nu erfare livet og verden på egen hånd. Og verden er både grum, bevægende, lidenskabelig, kærlig og broget i de første århundreder. Terrenus oplever både at henslæbe tilværelsen som slave og falde i kløerne på en obskur sekt.

Han møder kærligheden, filosofien, den romerske fortælletradition og præges af mødet med de mange mennesker han møder på sin vej.

Terrenus må tage stilling til egne værdier i en periode, hvor den antikke kultur og de første kristne menigheder byder ind med bud på livsformer og tilværelsesforståelse. Terrenus er en historisk roman, der forgår i og omkring Rom i de første kristnes tid.


Omtale

Poul Løvborg har skrevet en elementært spændende roman fuld af både grusomhed og poesi. Med digterisk frihed giver han et detaljerigt og fascinerende billede af Rom på de første kristne menigheders tid.
Doris Ottesen, Kristeligt Dagblad

Spændende og velskrevet historisk roman, der udspiller sig i antikkens Rom. Alle, der nyder en god historie, vil glædes over denne bog.
Poul Flou Pedersen, lektør