Tilgivelse

Af
2020, Hæftet, 184 sider

Gennem sin personlige historie og mange års erfaringer som sognepræst gør Hanne Mejlhede os klogere på, hvad der typisk holder os tilbage fra at tilgive. Hun viser, at tilgivelse både er en konkret handling og en proces, der varer hele livet.

249,00 kr.
ELLER

Beskrivelse

Gennem sin personlige historie og mange års erfaringer som sognepræst gør Hanne Mejlhede os klogere på, hvad der typisk holder os tilbage fra at tilgive. Hun viser, at tilgivelse både er en konkret handling og en proces, der varer hele livet. Det er noget, vi vandrer ud og ind af - indtil vi måske når frem til den ubetingede tilgivelse, hvor vi end ikke ved, at der var noget, vi tilgav. Vi mærker kun, at naget er væk og erstattet med frihed og ro i sindet.

- Tilgivelse leverer en bred indføring i temaet med afsæt i dagligdags erfaringer.

- Tilgivelse undersøger grundlæggende psykologiske fænomener som nag, skyld og skam.

- Tilgivelse beskriver det livsvilkår, at mange af os lever spændt ud mellem skjult nag og en længsel efter frihed og livsglæde.


Yderligere information ISBN: 9788750055563, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.