Tro, håb og kærlighed - E-bog

29,95 kr.
Tro, håb og kærlighed - E-bog – En historie om kræft
Eksistensen, 2017, E-bog, ePub, 153 sider
ISBN 9788741003511

Tro, håb og kærlighed er et indblik i en mors kamp mod kræften. Bogen giver et indblik i, hvordan hun forsøger at få et familieliv med mand og tre små børn til at fungere med et hårdt og tærende sygdomsforløb. Ny udgave med tilføjet epilog.

E-bog

Denne E-bog kan kun læses med en E-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

Emneord
SygdomDødTro
Links

Lone har levet med uhelbredelig brystkræft i knap seks år. Mellem fødslerne af sine to yngste sønner mærker hun for første gang noget i venstre bryst, der føles forkert. Hun går til læge og bliver ultralydsscannet, men der er ikke noget at se. Senere opstår der en mærkelig fortykket følelse i brystet, og Lone går til læge igen. Denne gang bliver hun sendt hjem efter en kort undersøgelse og bedt om at komme tilbage, hvis følelsen ikke forsvinder- Nogle uger efter er der en tydeligt mærkbar knude i brystet, og nu kommer de rette undersøgelser endelig i gang. Lone bliver diagnosticeret med brystkræft. I den tid, der går mellem de indledende undersøgelser og den planlagte operation, hvor hun skulle have fjernet brystet, spreder kræften sig, og lægerne vælger at aflyse operationen. Helbredelse er udelukket.

Dette er historien om, hvad tro, håb og kærlighed betyder for et menneske med en livstruende sygdom. Troen på, at det nytter at kæmpe, og troen på en magt uden for en selv. Håbet om at se sine børn vokse op og håbet om, at der en dag kommer en kur. Og kærligheden til og fra ens familie – den betyder alt.
Bogen er baseret på samtaler med Lone Nørgaard Jensen og perspektiverende interviews med provst Esben Andersen, overlæge Troels Tei og Lones mand Stig Jensen.

E-bogsudgaven har en ny tilføjet epilog.