Tro, håb og minikonfirmander

Tilbudspris 100,00 kr. Normalpris 949,00 kr.
Tro, håb og minikonfirmander – Materialekasse (inkl. lærervejledning)
Eksistensen, 2012, Materialekasse, Materialekasse + lærervejledning sider
ISBN 978 87 7003 682 5
Et komplet materiale til minikonfirmandundervisningen som tager udgangspunkt i 10 centrale temaer og tilhørende fortællinger fra Det Nye og Det Gamle Testamente.
Emneord
TroKirkeGud

Et materiale til minikonfirmandundervisningen som tager udgangspunkt i 10 centrale temaer og tilhørende fortællinger fra Det Nye og Det Gamle Testamente. Det er temaer som fx Vand, Mad, Venskab, Liv og død, og de bliver i materialet udfoldet gennem en række forskellige aktiviteter. Der er i materialet lagt vægt på, at børnene oplever, undersøger, eksperimenterer, får ny viden og har tid til refleksion. Der lægges op til, at børnene aktivt tilegner sig indholdet af de enkelte temaer, og at deres behov for forskellige læringsstile bliver tilgodeset. Materialet er samlet i en kasse, der rummer en bog til underviseren, forskellige redskaber til forløbets aktiviteter og diplomer til uddeling ved forløbets afslutning. Materialet er pædagogisk og overskueligt tilrettelagt og kan tilpasses undervisningen i det enkelte sogn.

'Tro, håb og minikonfirmander' er udarbejdet af: Leise Christensen, teolog og lektor ved Teologisk Pædagogisk Center, Inger Margrethe Mikkelsen, teolog og sognepræst, og Kirsten Aalborg Sørensen, lærer. Illustreret af Karen Smedegaard.

Indeholder lærervejledning (kan også købes løst, hvis ekstra ønskes).