Under det røde lys

Tilbudspris 99,95 kr. Normalpris 199,95 kr.
Eksistensen, 2022, Hæftet, 200 sider
ISBN 9788741009087

I andagtsbogen UNDER DET RØDE LYS skriver sognepræst Stine Munch om hverdagens udfordringer, livets små og store begivenheder og om at være til som menneske i et stor verden.

Stine Munch skriver om hverdagens udfordringer, livets små og store begivenheder og om det at være til som et lille menneske i en stor verden – i relation til andre og til Gud. Bogens tekster er personlige og lettilgængelige og kredser om dybden i vores banale tilværelse og almenmenneskelige vilkår; de handler om fortrøstning, tillid og håb og sætter ord på de tanker, der opstår i mødet mellem menneske og Gud.

Under det røde lys består af 34 kapitler. Hver kapitel indledes med et skriftsted fra Bibelen, som udfoldes og relateres til hverdagen og troen.

Stine Munch (f. 1975), cand. theol. og sognepræst ved Vor Frue Kirke i København. Hun er desuden feltpræst og har været udsendt flere gange. Har været liturg ved DR’s morgenandagt fra Vor Frue Kirke gennem en årrække og er medudgiver af Nyt Babel. Udgav i 2017 På trods (Eksistensen).