Vælg det bedste

En samtale bog om Bibelens og hverdagens fortællinger
Af
Eksistensen, 2020, Hæftet, 112 sider

Læs uddrag af bogen her

Studiemateriale med fokus på fortællinger. 16 fortællinger fra Bibelen stilles over for 16 fortællinger fra vores velkendte hverdag. – Hvad siger de hinanden og os?

99,00 kr.
ELLER

Beskrivelse

Når vi indimellem ser, at fortællingerne i Bibelen minder om vores egne fortællinger, bliver afstanden til dem kortere, og adgangen til dem bliver lettere.

I denne bog har Bitten Hylleqvist Weile samlet 16 fortællinger fra Bibelen og placeret dem sammen med 16 fortællinger fra vores

fælles tilværelse. De sidstnævnte – skrevet af bogens forfatter – handler om mennesker i alle aldre og livssituationer og med mange forskellige tanker.

De repræsenterer en lille flig af os alle sammen og handler om livet, som vi kender det hos os selv, og som vi kender det i Bibelens fortællinger.

De handler om skuffelser og bristede drømme, om levende drømme og frugtbare møder, om at blive overset og om at blive set.

 

Bogens fortællinger er samlet under fire overskrifter, og der er indsat spørgsmål til samtale og eftertanke.


Yderligere information ISBN: 9788741007502, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.