Vinterfrugt

Vinterfrugt

Af
Eksistensen, 2016, Hæftet, 226 sider

Læs uddrag af bogen her

Søstrene Helene og Gerda er hinandens modsætninger. Helene betager alle, men ingen kigger på Gerda. Lige indtil Harald dukker op.  

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

Pris: 228,00 kr.

Din pris 99,00 kr.

* Påkrævede felter

Pris: 228,00 kr.

Din pris 99,00 kr.

Beskrivelse

De to søstre, Helene og Gerda, vokser op på en præstegård i Jylland. Den ene – Helene – lyser og betager, den anden – Gerda – står i skyggen og betragter. Helene kan synge og optræde, hun er smuk og vittig, og drengene flokkes om hende. Gerda befinder sig i udkanten af det hele og følger Helenes triumfer og er bevidst om sine alt for få talenter. Men hun er god til at skrive, og en dag dukker journalisteleven Harald op. Han er betaget af Helene, men forelsker sig i Gerda. Lige så stille åbner tilværelsen sig for Gerda, og hun og Harald beslutter sig for at gifte sig. Det er som om det slet ikke kan være anderledes. Eller kan det? 

Eksistensen,
Yderligere information ISBN: 978 87 7517 991 6, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2016

Omtale

 Forfatteren fortæller med rørende indsigt om de stille eksistenser i provinsen, den stille kærlighed. Menneskene er ”bare” mennesker og ikke stjerner i et TV-Show.

Elly Frost Nielsen, Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Den får os til at tænke over, om vores liv er, som vi tror, og som vi ønsker det

 Ove Klausen, Udfordringen

en rørende historie om kærlighed, loyalitet og tilgivelse. Den har sin egen sødme og humor og efterlader en i en dejlig stemning

Søndag

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.