Webinarer

Online interview med Paula Larrain og Jens Christian Grøndahl

Paula Larrain og Jens Christian GrøndahlOplev et online interview med Paula Larrain, forfatter til bogen Rejsen til hjerterummet, og Jens Christian Grøndahl, forfatter til bogen Min svage tro, og få nye perspektiver på tro og kristendom.
Interviewet er en personlig samtale med de to forfattere, der vil fortælle om deres personlige rejse til troen, deres tanker om tro og eksistens, og deres forhold til kristendommen og det at være kristen.

Værten er Michael Bach Henriksen, kulturredaktør på Kristeligt Dagblad.
Han sørger for, at du får en indholdsrig, inspirerende og tankevækkende oplevelse i selskab med de to forfattere.

Se interviewet her: https://vimeo.com/681896448

 

Online interview med Jacob Birkler og Ulrik Nissen

Jacob Birkler og Ulrik NissenKlimakrise, bioteknologi og økonomisk ulighed stiller os over for en masse etiske dilemmaer.
Hvordan vi kan forholde os etisk til både store og små dilemmaer, kan du bliver meget klogere på i dette interview, når filosof Jacob Birkler og teolog Ulrik Nissen tager en snak med forlagsredaktør Henrik Brandt-Pedersen om etik, tro og kristendom.

Jacob Birkler er filosof og forhenværende formand for Det Etiske Råd og er forfatter til bøgerne Livets alfabet I og Livets alfabet II. Ulrik Nissen er teolog og lektor i etik og religionsfilosofi og forfatter til bogen Kærlighedens ansvar.
Birkler og Nissen taler om aktuelle etiske dilemmaer og problemstillinger, og hvordan etikken kan bruges helt konkret i vores hverdag.

Se interviewet her: https://vimeo.com/711185647

 

Online interview med Elof og Laila Westergaard

Laila Westergaard og Elof WestergaardElof Westergaard og Laila Westergaard har beskæftiget sig med billedkunst, kirkegårde og kristendom på hver deres særlige måde.
Elof som biskop og forfatter til bøgerne Memento vitae og Skabt, skrøbelig og håbefuld. Laila som billedhugger, hvis værker du kan læse om i bogen Levende stene.
Elof og Laila er søskende og er vokset op på et stenhuggeri, hvor de fra barns ben har oplevet det hårde, fascinerende og livgivende arbejdet med gravstene og kirkegårde.

Kåre Gade, der er redaktør på Kirke.dk, interviewer Elof og Laila Westergaard om deres forhold til billedkunst og kristendom og kirkegårdenes betydning og vigtighed.

Se interviewet her: https://vimeo.com/711186150