Alle unge vil gerne lykkes

Refleksioner over unges dannelse og efterskoleliv
Af
Boedal, 2018, Hæftet, 148 sider
”Det er vores klare forvisning, at der dybt nede i enhver ung ligger et ønske om og et behov for at lykkes med livet. At åbne sig for fremtiden, tage imod livet. En længsel efter et liv med mening og relationer med andre.” Sådan indleder de to forfattere, begge efterskoleforstandere, denne debatbog, der er et opråb om at få dannelsen tilbage i det danske uddannelsessystem.
199,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Alle unge bærer på en drøm om at lykkes med deres liv, og det er ikke tilstrækkeligt med mere uddannelse, for at det kan ske. Der må dannelse til. Dannelse til at blive mere livsduelige mennesker; hele mennesker, der lever efter værdier og ikke efter et sæt af regler; empatiske mennesker, der tager ansvar for de fællesskaber og den verden, de er en del af.
Bogen indeholder en række værdimæssige analyser og refleksioner, som forfatterne illustrerer med oplevelser og eksempler fra deres egne skoler.
Alle unge vil gerne lykkes er også en hyldest til efterskoleformen, den unikke danske skoleform og dannelsestradition, som vi ikke blot kan være stolte af, men som også omverdenen begynder at vise interesse for. 

Yderligere information ISBN: 9788793062276, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Boedal, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.