At miste sin mor - E-bog

Af
Eksistensen, 2011, E-bog, ePub, 166 sider

Hvad foregår der inden i et ungt menneske, der forsøger at leve sit liv med venner, veninder og skole sideløbende med angsten for at miste en forælder? Hvordan oplever teenagere angst, smerte og sorg, når en af deres nærmestebliver syg og dør? Anne-Marie Finch Iversen fortæller her åbent og bevægende om, hvordan hun som teenager oplevede morens sygdom, og hvordan hun seneremåtte sige farvel til moren.


E-bog


Denne E-bog kan kun læses med en E-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

20,00 kr.
20,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

Hvad foregår der inden i et ungt menneske, der forsøger at leve sit liv med venner, veninder og skole sideløbende med angsten for at miste en forælder?
Hvordan oplever teenagere angst, smerte og sorg, når en af deres nærmeste bliver syg og dør?
Teenagere er ofte vanskelige at nå for voksne; de vil nødigt være anderledes endvennerne, og de går derfor nødigt til psykolog eller i sjælesorg hos deres præst eller kontakter deres lærer. For mange teenagere er det så svært at tale om tabet af en forælder, at flere af dem vælger at holde deres følelser og tanker for sig selv.

Anne-Marie Finch Iversen brød tavsheden og fortæller her åbent og bevægende om, hvordan hun som teenager oplevede morens sygdom, og hvordan hun senere måtte sige farvel til moren. Samtidig var hun ved at give slip på barndommens trygge tilværelse for at træde ind i de voksnes verden, men sorgen og frustrationen over morens sygdom og død og angsten for at tage dette skridt uden sin mor låste Anne-Marie fast. Hvordan rejser man videre ud i livet uden en mor?

Bogen er både et redskab til de voksne, der er i kontakt med unge,der har mistet, og en hjælp til den unge selv, der mangler en jævnaldrende at spejle sig i.


Yderligere information ISBN: 9788741002279, 1 udgave, 1 oplag, E-bog, ePub, Eksistensen, 2011

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.