Benedikts regel

Katolsk Forlag, 2017, Indbundet,

Den hellige Benedikts Regel fra midten af 500-tallet er den klassiske, vesterlandske munkeregel. Den regulerer alle sider af livet i et kloster, men går ikke unødigt i detaljer og glemmer aldrig det overordnede mål: At Gud må blive herliggjort i alting.

195,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Benedikts Regel er to gange tidligere oversat til dansk, men har i en længere årrække været udsolgt. Den foreliggende udgave er en ny oversættelse på grundlag af den latinske grundtekst og den nyeste videnskab. Ud over selve teksten omfatter udgaven en indledning, en omfattende ordliste og en litteraturliste.

Oversætterne Margarita Ingelise Schmidt og Anna-Maria Kjellegaard OSB er rundet af samme benediktinske tradition, som Benedikts Regel selv har skabt, og som den dag i dag er levende, også i Danmark i Vor Frue Kloster, Åsebakken, i Høsterkøb og i Sankt Lioba Kloster på Frederiksberg.


Yderligere information ISBN: 9788792501387, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Katolsk Forlag, 2017

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.