Bernadette af Lourdes - E-bog

109,95 kr.
Eksistensen, 2016, E-bog, ePub, 186 sider
ISBN 9788741001258

En både beskrivende og bevægende biografi om den unge Bernadette, der oplevede en række åbenbaringer ved grotten i Lourdes, hvorefter stedet har dannet ramme som valfartsted for millioner af mennesker.

Fin, afbalanceret og gribende

Katolsk Orientering


E-bog

Denne E-bog kan kun læses med en E-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

Links

Bernadette Soubirous oplevede 18 åbenbaringer ved grotten i Lourdes. Hendes møde med Jomfru Maria har været af stor betydning for kristne og pilgrimme verden over, der efterfølgende har valfartet til stedet i hobetal. Den unge Bernadette modtog åbenbaringerne med ydmyghed og bestemthed, som det fremgår af Lissie Lundhs gengivelse af den fattige og svage piges visioner. Vi følger Bernadette fra barndommen, gennem åbenbaringerne som 14-årig, over det personlige og retslige efterspil og til hendes voksendom som nonne og sygeplejerske. Og sluttelig hendes sygdom og død samt den virkningshistorie hendes liv har haft.

Lissie Lundh går både dokumentarisk, biografisk og åndshistorisk til værks, når hun tegner et billede af Bernadette af Lourdes. Og til sammen bringer det et levende og oplysende portræt af en af kirkehistoriens helgenskikkelser.


Omtale

★★★★

Gribende bog om en ydmyg kvinde og hendes åbenbaringer

Claus Grymer, Kristeligt Dagblad

Fin, afbalanceret og gribende

Kirsten Krog, Katolsk Orientering

beskrivende og bevægende

Bo Nygaard Larsen, Roskilde Stiftsblad

Bogen er velskrevet, det er en fornøjelse at læse den og den er aktuel.

Præsteforeningens Blad