Brugte bønner - E-bog

110,00 kr.
Brugte bønner - E-bog – Et væredygtigt rededesign af Davids salmer
Eksistensen, 2022, E-bog, ePub, 160 sider
ISBN 9788741009905

Brugte Bønner er vævet over Salmernes Bog. Hver bøn bringer et tema fra den oprindelige salme. Til klage, til trøst, til tak, til fortvivlelse, til opbyggelse. Til livet som det leves mellem jammer og jubel.

Links

Alt er sagt før. Og alligevel skal det siges og igen. Alt er sagt før. Men vi kan ikke huske det eller ikke høre det. Måske kan vi heller ikke mærke det. Alt er sagt før. Men det liv, der skal leves, er altid nyt. De gamle kendte livet i sin grundvold. De gamle havde adgang til himlen på en anden måde. Vi står på skuldrene af dem. Men vi må finde vores vej og vores adgang.

Hanne Jul Jakobsen har blik for at hælde gammel vin på nye flasker. Blik for at flytte de gamle ord over i en ny virkelighed. Glæden og smerten, angsten og taknemmeligheden, længslen og troen er den samme til alle tider. Men hverdagen, rytmen, relationerne og udfordringerne er forskellig fra generation til generation.


Omtale

"I det hele taget har Jul Jakobsen skrevet bønner, der taler til erfaringen og kalder på at blive brugt. I kirken. I sognegården. I lønkammeret. Læs dem. Bed dem. Skyl dem ned. De er gode at styrke sig på.”

Præsten

"Her er noget at styrke sig på.”

- PRÆSTEN