Den indre dialog

Erkendelsesteoretiske essays om det menneskelige liv
Af
Historia, 2020, Hæftet, 498 sider

Den indre dialog er sammensat af 16 erkendelsesteoretiske essays, som hver især har til formål at belyse menneskets tilværelse i et eksistensfilosofisk og psykologisk perspektiv.

299,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

De primære fænomener, som bliver diskuteret i bogen, handler blandt andet om: Sorg og krise, identitetsdannelse og filosofiske måder at forstå selvet, kognitive betragtninger vedrørende menneskets erkendelse – fra uvidenhed til viden, konflikthåndtering af sociale og private problemstillinger, hvad gør et menneske til et fuldendt ét af slagsen?, lykke og ulykke, menneskets plads i universet og vores religiøse forestillinger, samt hvilken indflydelse vores tanker har på vores mentale velvære. Generelt sætter bogen spørgsmålstegn ved de nævneværdige, eksistentielle vilkår, vi som mennesker er underlagt fra naturens side af, og undersøger dem under et filosofisk mikroskop. 


Yderligere information ISBN: 9788793846845, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Historia, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.