Den største historie kort fortalt

85,00 kr.
Den største historie kort fortalt – Fra frugt til vin på en time
Eksistensen, 2024, Hæftet, 66 sider
ISBN 9788741010717

På 66 små sider fortælles 5000 års bibelhistorie for konfirmander og teenagere i alle aldre.

Bibelen er en meget tyk bog. Kan det ikke siges lidt kortere, kunne man fristes til at tænke. Og enklere. Og jo, det kan det. Bibelen er særlig derved, at drøm og virkelighed, myte og historie er flettet sammen. For det er det stof, sande fortællinger er gjort af. Bibelen siger noget om vores rødder, og dem skal vi kende for at stå godt fast i det liv, der skal leves nu. 5000 års historie fortælles på få sider, således at du mærker, hvad bibelhistorien har med dit liv at gøre, og hvad Adam & Eva og Jesus har med hinanden at gøre.

Måske skal du konfirmeres. Måske har du valgt det fra. Måske har du glemt, hvad du hørte engang. Men fortællingen er for alle unge.


Omtale

"Med grebet hjemme-ude-hjemme skaber han et godt overblik (...) og jeg tænker, at de fleste kan genkende dette hjemme-ude-hjemme. Konfirmander kan have glæde af at læse den, og præster/undervisere kan bruge den som afsæt for en mundtlig genfortælling. Jeg håber, Ringgaard arbejder videre med den største historie, for han har et spændende greb om den og en tydelig glæde ved at fortælle løs."

Præsteforeningens Blad