Den uimodståelige revolution

199,95 kr.
Den uimodståelige revolution – Veje til et anderledes liv
Boedal, 2008, 304 sider sider
ISBN 978-87-89626-52-9
I Den uimodståelige revolution inviterer Shane Claiborne læseren ind i en åndelig bevægelse, der begynder i hjertet og rækker hænderne ud til en verden i nød.
I Den uimodståelige revolution inviterer Shane Claiborne læseren ind i en åndelig bevægelse, der begynder i hjertet og rækker hænderne ud til en verden i nød.
Gennem eksempler fra sit eget liv stiller han nærgående spørgsmål om kirken og verden, og han udfordrer til at leve den kristne tro ud i et autentisk liv. Han vil gerne ”trøste den urolige og forurolige den trygge” og invitere kristne til at forandre verden med Kristi radikale kærlighed.

Shane Claiborne er en af grundlæggerne af Simpel Way, et kristent fællesskab, der lever sammen med hjemløse i et af de fattigste områder i det nordlige Philadelphia.
Hans egen åndelige rejse har ført ham til at arbejde blandt spedalske hos Mother Teresa i Calcutta, at besøge familier i Irak under USA's bombninger og at organisere og deltage i en mængde aktioner for at forbedre de hjemløses og fattiges vilkår i USA.
"Velkommen til den uimodståelige revolution, en ny og urgammel måde at leve på, der er så tiltrækkende, at man må spørge, hvem der vil gå efter noget andet? Revolutionen begynder inden i hver enkelt af os, og gennem små kærlighedshandlinger vil den overtage verden. Lad os begynde at være kristne igen. Jesus, giv os modet til det."
Shane Claiborne

Fra forordet:
"Der er skrevet adskillige bøger om livsstil, fred og retfærdighed, som har givet læseren voldsom åndenød af skyldfølelse og træthed. Denne bog er anderledes – den stiller ikke læseren over for Shane Claiborne og hans fantastiske liv, men over for Jesus Kristus. Og Kristus genkender vi på frihedens friske vindpust, og han manipulerer aldrig med vores skyldfølelse. I stedet handler det om, at jeg bliver lydhør over for den stille dragning i mit indre, den spirende længsel efter at tage det lille, nærliggende skridt…"