Det lille liv i det store perspektiv

89,95 kr.
Det lille liv i det store perspektiv – En studiekreds om livet, døden, kærligheden og lykken
Eksistensen, 2016, Hæftet, 128 sider
ISBN 9788741006123

Et studiekredsmateriale om 4 af livets store spørgsmål. Gennem poesi og prosa, salmer og sange, litteratur og artikler føres man gennem temaerne. Og der følger kommentarer til at udfolde teksterne. Det er lige til at gå i gang!

Vi lever i det, med det, af det, og under det: Livet, døden, kærligheden og lykken. Ofte tænker vi ikke stort over det. Der er som luften, vi indånder – det er et grundvilkår i tilværelsen. Men man kan spørge sig selv: Hvorfor kan vi grine, græde, elske og sørge? Har vor Herre plantet en stemthed på skabelsens morgen, eller er vi børn af kulturen i disse væsentlige sager?

Hvorfor føler vi lykke, når vi kigger på en solnedgang, og hvorfor visner vi uden kærlighed? I dette materiale kan man gå i kødet på begreberne. Vende og dreje dem. Overveje, hvad de betyder for mit liv. Hvordan vi forvalter dem. Gennem tradition, kultur, historie, litteratur og helt almindeligt levet liv, bringer bogen input til at nærstudere og samtale over temaerne. Bogen kan bruges med og uden mødeleder. Og man kan plukke i teksterne, som man lyster og sætte niveauet, som det passer til den sammenhæng og de deltagere, der melder sig til studiekredsen.


Omtale

Alle var meget begejstrede og så frem til at skulle mødes og debattere resten af emnerne… vi fik sat det lille liv ind i et større perspektiv.

Sognepræst Jeanette Capion, Præsteforeningens Blad