Du må ikke fortvivle - E-bog

129,00 kr.
Du må ikke fortvivle - E-bog – Breve til et moderne menneske
Eksistensen, 2017, E-bog, pdf, 157 sider
ISBN 9788741002262

Rasmus har forfulgt sine drømme og fået skabt sig en karriere, men da han en dag bliver forladt af kæreste og barn, bryder hans verden sammen. I den sygdomsperiode, der følger, modtager Rasmus en række breve fra præsten Morten med filosofiske og teologiske overvejelser om livet.

E-bog - PDF-version

Emneord
TroSygdom
Links

Fortællingen om et karrieremenneskes fald. Rasmus har forfulgt sine drømme og fået skabt sig en karriere, som kun få på hans alder har opnået, men da han en dag bliver forladt af kæreste og barn, bryder hans verden sammen. I den sygdomsperiode, der følger, modtager Rasmus en række breve fra sin morbror Morten, som Rasmus hele livet har haft et nært forhold til. Morten er præst, og brevene indeholder Mortens filosofiske og teologiske overvejelser over, hvorfor livet går galt for Rasmus, og hvad der skal til, for at Rasmus kan komme til at leve sit liv igen.

Romanen udgøres af Mortens breve til Rasmus og er således både et portræt af et moderne menneske og et bud på, hvad kristendommen på moderne præmisser har at sige til dette menneske.
Matias Møl Dalsgaard, cand. mag. i litteraturhistorie og filosofi, har tidligere udgivet filosofiske artikler samt egen og oversat lyrik.