Efeserne for alle

NT for alle
Af
ProRex, 2018, Hæftet, 74 sider

I sit brev til efeserne giver Paulus et imponerende overblik over frelsen i Jesus Kristus. Han giver os godt udsyn til det ene grundlæggende tema i den kristne tro efter det andet: Gud Fader, verden, Jesus Kristus, kirken, frelsen, kristenlivet, ægteskab og familie, åndelig krigsførelse.

49,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Ved at gennemgå Efeserbrevet får du en større forståelse for, hvordan alting hænger sammen i Paulus' tanke og teologi. De elleve studier i hæftet fremhæver betydningen af vores rolle i Guds store fortælling og opmuntrer os til at leve Guds overstrømmende kærlighed til os ud i al sin fylde.

"NT for alle" er en serie studiehæfter for alle, der ønsker en dybere forståelse af Bibelen og det kristne liv.

Tom Wright skriver i et let tilgængeligt sprog og gør Bibelens tekster forståelige og nutidige. Han er blandt verdens mest indflydelsesrige teologer. Tankevækkende spørgsmål, forslag til bøn, inspiration til personlig tilegnelse og baggrundsviden er ingredienserne i denne studieserie.

Oversat til dansk af Helge Hoffmann


Yderligere information ISBN: 9788770681483, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, ProRex, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.