En sjæls historie

Selvbiografiske skrifter
Af
Visdomsbøgerne, 2018, Hæftet, 250 sider

Karmeliternonnen Thérèse af Lisieux bliver af klosterets abedisse bedt om at skrive sine erindringer, da hun som ganske unge rammes af turberkulose.Thérèse dør i en alder af kun 25 år. Året efter - i 1898 - bliver hendes selvbiografiske skrifter udgivet. De spreder sig forbløffende hurtigt og har stadig læsere over hele verden. Thérèse bliver helgenkåret allerede i 1925, og pilgrimme valfarter endnu til hendes grav. 


249,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

I sine erindringer fortæller Thérèse ærligt og ligefremt om sin udvikling. Fra at være et næsten overfølsomt barn med let til tårer, følger perioder med anfægtelser og ensomhedsfølelse, før hun når frem til at være en afklaret ung kvinde, der hviler i enhed med Gud – som regndråben, der falder i havet; kun Jesus bliver tilbage.

En sjæls historie beskriver et liv, der ligger langt fra vor tid, men Thérèses spirituelle indsigter og erfaringer er til gengæld tidløse.


Yderligere information ISBN: 9788791388422, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Visdomsbøgerne, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.