Fra det dybe råber jeg til dig

70,00 kr.
Eksistensen, 2009, Papbog, 64 sider
ISBN 9788741005157
Sygehuspræst Ruth Østergaard Poulsen har på baggrund af sine mange samtaler med sygdomsramte og pårørende formuleret bønnerne i denne bog. Ordene er virkelighedsnære og rummer den voldsomme vrede, udmattede resignation og nagende angst, som alvorlig sygdom ofte fører med sig.
  • Køb 10 for 60,00 kr. pr styk og spar 14%
  • Køb 40 for 50,00 kr. pr styk og spar 29%
Emneord
SorgBønTroSjælesorgDød
”Fra det dybe råber jeg til dig, Herre” lyder en linje i Det Gamle Testamente. Men hvad gør det menneske, der midt i sin sygdom ikke har ord at råbe med – ikke kender et sprog, som kan rumme både vreden og håbet?

Omtale
»Hver bøn har et ekko fra tilværelsens lidelseskammer, hver bøn sit afsæt i sindets smertefulde dyb. Men bestemt ikke kun. For i hver bøn er der også et håb, en tro og en kærlighed, der rækker langt videre ... Hver bøn, hvert råb fra dybet har også sit eget indbyggede svar, og heri fornemmer man præstens stærke tilstedeværelse, som bindeled mellem himmel og jord. Og de indeholder og viderebringer hver især erfaringen af, at i lidelsen er vi aldrig alene. Jesus har gået vejen før os. Han møder os dér og bærer vores smerte med os. Heri er der megen trøst og opmuntring at hente. Heri kan livet og kærligheden spire trods sygdom og død. Hver bøn står stærkt med dybde, men på ingen måde prætentiøst. De er flot afrundede, poetisk smukke og fulde af håb. De kan varmt anbefales. Enkeltvis til inspiration og opmuntring eller i sin helhed som en kilde til tro.«
Kamma J. Graversen, Aalborg Stiftsavis