Genfortællinger for børn - 2. Tekstrække - online

299,00 kr.
Eksistensen, 2012, PDF fil, 82 sider
ISBN 978 87 7517 915 2

Genfortællinger for børn af søndagens tekster er skrevet med henblik på oplæsning for børn fra 5 år. Fortællingerne er de samme, som læses ved søndagens gudstjeneste. - Online materiale.

Emneord
Børn
Links

Genfortællinger for børn af søndagens tekster er skrevet med henblik på oplæsning for børn fra 5 år. Fortællingerne er de samme, som læses ved søndagens gudstjeneste. Findes kun som online materiale.
For mange børn er søndagens tekst svær at forstå. Der er ord og vendinger, de ikke kender, og det er ikke altid nemt at »finde« historiens pointe. Her er sproget børnevenligt med mundrette replikker og korte sætninger, og budskabet er gjort tydeligt. Genfortællingerne kan anvendes ved gudstjenestens børnepasning eller andre steder, hvor søndagens tekst indgår som del af fx en andagt.
Teksterne er gendigtet af Werner Fischer-Nielsen, sognepræst i Haslev og Freerslev. Werner Fischer-Nielsen har flere bøger bag sig og har skrevet til både børn og voksne.


Vejledning: Når du har købt materialet modtager du en ordrebekræftelse, hvor der er et link til materialet. Husk at gemme det på din egen computer.