Gud, ro og orden

Tilbudspris 149,95 kr. Normalpris 228,00 kr.
Gud, ro og orden – Konfirmationsforberedelse for børn med særlige behov
Eksistensen, 2015, Hæftet, 96 sider
ISBN 978 87 7495 260 2

Inspirationsmateriale med ideer til og vinkler på konfirmationsforberedelsen for børn med særlige behov.  

Bogen er skrevet til præster, kirke- og kulturmedarbejdere og andre, som underviser eller skal i gang med at undervise elever med særlige behov i kristendom. Fælles for disse elever er, at forudsigelighed, genkendelighed og struktur er afgørende for, at mødet lykkes.

Det er derfor netop disse tre forudsætninger, bogen forsøger at give konkrete bud på i små teoretiske afsnit og lektioner, som erfarne undervisere af elever med særlige behov har udarbejdet og afprøvet.

Hold dig opdateret og stil spørgsmål på www.facebook.com/gudroogorden hvor forfatterne vil dele gode råd og erfaringer i undervisning af børn med særlige behov.


Omtale

Bogens titel er et ganske fremragende ordspil: det er Gud, ro og orden, det handler om, og det skal da alt sammen da også foregå i god ro og orden, hvis det skal være optimalt ... Der er tryghed i, at bogens konkrete bud på en pædagogik for disse unge i skelsår er blevet udarbejdet og afprøvet i praksis. - Det er en bog som på smukkeste vis lever op til redaktørens ovenfor citerede ambition. Udfordringen