Guds sved

Kvinden, der kunne lugte Gud
Af
Bibelselskabet, 2018, Hæftet, 152 sider

Guds sved er en medrivende fortælling om forskellige duftes symbolske, historiske og religiøse betydning. I bogen smelter fiktion og fakta sammen til en sanselig indføring i Bibelens univers.

199,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

I et parfumeri i Jerusalem møder Poul Joachim Stender kvinden Ketura. Hun har været parfumeur i de store dufthuse, men er nu vendt hjem. 

Præsten fra Danmark og den døende parfumeur mødes i passionen for dufte: Over seks aftener bevæger deres samtaler sig rundt i alle Bibelens dufte og deres afgørende betydning. Hvorfor havde de tre vise mænd dufte med til Jesusbarnet? Hvordan lugter en bøn til Gud? Og kan man skabe en parfume, der bringer mennesket helt tæt på Gud?

Om forfatteren
Poul Joachim Stender er født i 1956, han er præst og forfatter til en lang række bøger om erotik, mad og eksistens. I 2016 udgav han den meget omtalte bog, Stop op, der opfordrer alle voksne mennesker til at holde en pause og tage et fjumreår.

Yderligere information ISBN: 9788775238866, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Bibelselskabet, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.