Gudstjenestens Bønner II

449,95 kr.

Ny bønnebog med kollekter til alle de kirkelige handlinger uden for højmessen samt til andre særlige gudstjenester og andagter, herunder børnegudstjenester, høstgudstjeneste, alle helgens dag, valentinsdag, grundlovsdag, morgensang, aftensang m.m.

Emneord
TroBønFolkekirkenKirkeGud

Kollekterne er for størstedelens vedkommende skrevet af redaktionsgruppen, enkelte af eksterne forfattere.

Bogen er sidste bind i bønnebogsserien, der udgøres af Gudstjenestens bønner I (kollekter til højmessen), Gudstjenestens bønner II (kollekter til handlinger og andagter uden for højmessen) og Himlen i mine fodsåler (hverdagsbønner).


Omtale

Dejligt med så mange nye muligheder for at vælge noget andet end de klassiske bønner, som jeg synes kan blive som en sten i munden, når situationen kræver noget andet end deres højstemte sprog.

Gudstjenestens Bønner II er et bud på nye bønner til mange nye kontekster, og jeg tror, mange menighedsråd vil finde det spændende at diskutere nye bønner med deres præst. Så hermed min anbefaling. Karen Marie Sø Leth-Nissen, Præsteforeningens Blad


Gudstjenestens bønner II vidner om, at det går an at tale menneskeord til Gud. Den være hermed anbefalet. Mette Marie Trankjær, Dansk Kirketidende