Håb for din by

Af
ProRex, 2019, Hæftet, 200 sider

Håb for din by er fortællingen om, hvordan det umulige bliver muligt, når kristne står sammen i bøn.

199,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Håb for din by er beretningen om, hvordan kirker i Aalborg fandt sammen i enhed, og de positive spor, det har sat i kirkerne og i byen. Det kan også ske i din by.

Bogen er skrevet til kristne i alle byer i Danmark med bøn om, at Jesus Kristus må samle sit folk og berøre mange danske byer med Gudsrigets nærvær.

Aalborg Præstenetværk har i en årrække haft fokus på byen gennem kirkernes forbøn. En åndelig opvågning begyndte i flere af Aalborgs kirker. Mange erfarede en ny dimension i livet og troen. Det har bevirket, at der er opstået initiativer til gavn for byen, ikke blot i de enkelte kirker, men også på tværs af kirkerne.

Gennem forbøn for byen er der skabt en enhed, der har gjort det naturligt at arbejde sammen til bedste for byen.

Erfaringerne fra Præstenetværket i Aalborg er, at Gud på en særlig måde velsigner, når hans kirke på tværs af kirkeskel finder sammen i et hjertefællesskab, der fokuserer på samarbejde og forbøn for byen.

John Nielsen, der har skrevet bogen, er initiativtager til Aalborg Præstenetværk. Han er desuden missionsforstander i Det danske Missionsforbund.


Yderligere information ISBN: 9788770681636 , 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, ProRex, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.