himlen og Himlen

Biografi af Hartvig Wagner
Af
Lohse, 2019, Indbundet, 216 sider

Hartvig Wagner overraskede sin far med at fortælle, at han nok alligevel ikke ville studere astronomi efter studentereksamen, men teologi. Han fik omgående svaret: »Begge dele handler jo om himlen. Vælger du teologien, bliver det retsiden, du skal arbejde med. Det er jo kun vrangen, vi ser på nattehimlen!«

249,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Både vrangen og retten, både astronomien og teologien har fyldt mit liv. Mest det sidste. Solen, månen og stjernerne fortæller jo om det endnu større: Guds herlighed. Den ønsker jeg at pege på med det, der fortælles på de følgende sider.
- Fra forfatterens forord

Helt fra sine unge dage har Hartvig Wagner kæmpet for en sund bibelsk forkyndelse til omvendelse og tro. Bibelens sandhed og Kirkens bekendelse har været et ufravigeligt udgangspunkt, også hvor det har ført til modstand og nederlag.

Om forfatteren
Hartvig Wagner er født i 1929 og er stadig aktiv. Ud over at skildre livet som barn, ung og præst i forrige århundrede, byder han i himlen og Himlen også på væsentlige og interessante nedslag i både den danske kirkes og Indre Missions historie i nyere tid.


Yderligere information ISBN: 9788756463980, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Lohse2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.