I dødsskyggens dal - E-bog

89,95 kr.
I dødsskyggens dal - E-bog – Omsorg og sjælesorg
Eksistensen, 2017, E-bog, pdf, 110 sider
ISBN 9788741003696

I dødsskyggens dal handler om livet på et hospice. Den behandler vanskelige emner som sorg, tro, angst og fortvivlelse, håb og livsmod, og er tænkt som en hjælp til pårørende og alle som er fagligt i berøring med alvorligt syge eller døende mennesker.

E-bog - PDF-version

Emneord
SygdomAlderdommenDødSjælesorgDiakoniSorg
Links

Hvad sker der, når et menneske skal dø? Hvilke tanker og følelser har det døende menneske? Hvordan kan jeg tale med et menneske, der snart skal dø? Om livet, glæden, angsten, skylden, smerten, meningsløsheden og håbet.

Med nænsomhed og indsigt føres vi ind i samvær og samtaler med døende mennesker. Samtaler om livet med alle dets mange facetter, der ved dødens grænse, bliver intenst, nærværende og meget levende.

Hovedvægten er lagt på den sjælesørgeriske del, og der er eksempler på salmer, bibelvers, bønner og fortællinger, der kan være til hjælp ved disse samtaler.

Bogen er en opfordring og en hjælp til at vandre sammen med det døende menneske i dødsskyggernes dal, så den døende midt i ensomheden og mørket oplever nærvær fra et andet menneske – og fra Gud.

Denne bog fortjener at blive læst mange gange.