I lysets tjeneste

99,00 kr.
I lysets tjeneste – Nye religiøse og spirituelle grupper i Danmark
Forlaget Univers, 2005, 291 sider
ISBN 9788791668034
I Lysets Tjeneste - nye religiøse og spirituelle grupper i Danmark gør status over det nye religiøse og spirituelle landskab i det nye årtusinde. Bogen beskriver detaljeret nogle af de mest fremtrædende nye grupper i Danmark i dag, og præsenterer centrale temaer, som har optaget forskere og pressen i de senere år.
I Lysets Tjeneste - nye religiøse og spirituelle grupper i Danmark gør status over det nye religiøse og spirituelle landskab i det nye årtusinde. Bogen beskriver detaljeret nogle af de mest fremtrædende nye grupper i Danmark i dag, og præsenterer centrale temaer, som har optaget forskere og pressen i de senere år. Er de nye grupper farlige for brugerne og for samfundet? Hvem knytter sig til de nye grupper, og hvorfor? Et blik i krystalkuglen spørger til de nye grupper i fremtiden; bliver der flere, bliver der færre?

Bagest i bogen giver en liste oplysninger om de mere end 100 grupper, som er blevet interviewet og undersøgt i forbindelse med denne udgivelse. I Lysets Tjeneste - nye religiøse og spirituelle grupper i Danmark er Det Danske Pluralismeprojekts tredje bog i serien om religioner i Danmark. Bogen formidler forskning men i en form og i et sprog, så den kan læses af alle med interesse for emnet.