Kampen om demokratiet

Politiske ideer i det tyvende århundredes Europa
Af
Informations Forlag, 2018, Indbundet, 427 sider

Europas nyere intellektuelle historie fortalt af en af Europas førende  intellektuelle. »En beundringsværdig grundig og vidtfavnende bog,” ifølge Jürgen Habermas.

349,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Jan-Werner Müller blander både intellektuel, politisk og  kulturel historie og kaster lys over de ideer, der formede perioden  kendetegnet af ideologiske ekstremer før 1945. En periode som vi i lyset af nutidens samfundsudvikling i den grad kan lære af. Hvilke personer, kulturelle strømninger, ideologiske nybrud og generelle samfundstanker  prægede Europa op til, under og efter de to store krige, som rystede Europa, og som vi indtil for nylig aldrig troede, vi skulle frygte igen?

Med nyskrevet forord til den danske udgave.

Bogen er oversat fra engelsk af Jakob Rosendal og Bjarke Skærlund Risager.


Om forfatteren:
Jan-Werner Müller (f. 1970) er tysk idehistoriker og professor i politisk teori på Princeton University. Han er en af Europas førende intellektuelle og forfatter til en lang række politiske og idéhistoriske bøger, senest Hvad er populisme? (2016).


Yderligere information ISBN: 9788775145461, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Informations Forlag, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.