Kilder

Tilbudspris 195,00 kr. Normalpris 295,00 kr.
Kilder – - Kirkefædrene om troens liv
Boedal, 2008, 340 sider
ISBN 978-87-8521-392-1

Olivier Clément har her samlet tekster fra Kirkens guldalder, de første 600 år, og kædet dem sammen med sine egne fine kommentarer. At dykke ned i disse tekster af kirkefædrene er både en nyopdagelse og en genkendelse. På hver side finder vi det livsafgørende møde med Gud, det møde som ustandseligt udfordrer vores måde at leve på.

Emneord
Kilde

Dette er ikke en bog, man sluger, men en bog man lever – og kæmper – med. Den har så mange niveauer, at man altid kan dykke dybere. Ud over at være en indføring i oldkirkens tro og liv kan Kilder også fungere som en introduktion til kirkefædrene og deres tid, bl.a. i kraft af de fyldige biografiske noter sidst i bogen.

Om forfatteren
Olivier Clément (1921-2009) voksede op i en ateistisk familie i Frankrig, men blev som 30-årig døbt i den ortodokse Kirke. Han studerede ved Saint Serge, det ortodokse teologiske Institut i Paris, hvor han også siden underviste. Han har et stort teologisk, spirituelt og økumenisk forfatterskab.


Omtale
»Det er den ortodokse teolog Olivier Clément, der har samlet og kommenteret tekster fra kirkens første 600 år. Bogen Kilder udkom første gang på fransk i 1982, men er nu udkommet på dansk. Det er en fantastisk indføring i oldkirkens tro og liv.« Folkekirken i København