Kommentar til Romerbrevet - E-bog

229,95 kr.
Eksistensen, 2023, E-bog, ePub, 624 sider
ISBN 9788741009322

Dansk kommentar til Romerbrevet

Romerbrevet er apostlen Paulus’ hovedværk. Den protestantiske tradition har siden Martin Luther anset brevet for Det Nye Testamentes vigtigste skrift og kristendommens klareste udtryk. 

Links

Udgivelsen af en dansksproget videnskabelig kommentar til Romerbrevet er derfor en stor teologisk fagbegivenhed. Det er faktisk noget mere end hundrede år siden, det sidst er sket.


Omtale

”Nyt værk om Romerbrevet er et vovestykke – som bærer frugt. Der må ligge et årelangt arbejde bag Mogens Müllers kommentar til Romerbrevet, og resultatet er intet mindre end imponerende.”

Kirke.dk

"Kommentar til Romerbrevet af Mogens Müller er en fest (...) For hvert bind ligger der års hårdt akkumuleret opsamlingsarbejde bag. Så det er en stor og for Mogens Müllers vedkommende også en særdeles vellykket præstation, som vi andre kun kan være taknemmelige for (...) Det er teologisk videnskab på højt internationalt niveau (...) Den bør således stå på ethvert præstekontor (...) Til lykke til dansk teologi med denne fornemme udgivelse!"

Præsteforeningens Blad

"Kommentaren bygger på et imponerende overblik over alt den vigtige Paulus-litteratur, og der henvises igen og igen til andre opfattelser – hvorefter Mogens Müller så selv konkluderer. For religionslæreren giver dette værk en fantastisk mulighed for at dykke helt ned i teksten."

Fagbladet Religion